Onze diensten voor jouw evenement

Wat kunnen we voor jou en je evenement betekenen? We hebben onze diensten opgesplitst in drie hoofdonderwerpen:

Organisatie

Bij de organisatie van een evenement komt nogal wat kijken. Wij denken graag met je mee en nemen het liefst al je zorgen uit handen, zodat jij één aanspreekpunt hebt voor al je vragen. We helpen je van A tot Z, of reglelen een aantal elementen voor je evnement. We helpen je met het zoeken naar de producten en personen die jouw evenement tot een succes maken. Wij hebben de benodigde kennis, ervaringen en contacten om je te ontzorgen. Hiermee zorgen we voor een uniek, effectief en betaalbaar event.

Entertainment

We houden ervan om mensen te entertainen en zetten deze passie graag om in een concept, met entertainment dat bij je evenement past. Zowel bekende namen op een groot event, of sfeer-makers in een intieme setting. Alle artiesten zijn ervaren beroepsartiesten en bezorgen je de beste kwaliteit. Laat ons een avondvullend programma samenstellen waarbij je gasten verrast worden en de dansvloer gevuld is. Niet alleen muziek, maar ook sprekers, illusionisten, foto booths en interactieve activiteiten regelen we graag voor je!

Techniek

Licht en geluid heeft een grote invloed op de sfeer van een evenement. Daarom besteden wij hier graag veel aandacht aan, zodat het aansluit bij jouw wensen en de identiteit van je evenement. Voorop staat dat er uitsluitend gewerkt wordt met hoogwaardige professionele apparatuur en goed opgeleide technici. Of het nou gaat om een presentatieset met beeld en geluid, special effects voor een productlancering of een compleet technisch ontwerp voor een festival, we maken graag een passend voorstel.